Friday, 7 February 2014

Ariana Rose episod 24 yg touching

Akhirnya setelah melalui pelbagai dugaan Adam dan Ariana telah pun selamat dinikahkan semalam...Ni kisahnya cite Ariana Rose...sape yg tgk tau lah kan jalan citenya...

Semalam punya episod touching betul la...tetiba plk saya yg menjiwainya...padahal  cite je tu..mau tak touchingnya kan bile tgk si Adam tu menangis...aiyooo bukan sng nk tgk hero menangis...Ariana tak tau sape bakal suaminya sekali tgk2 mmg org yg dicintai...

Tapi kan episod semalam belum yg akhir..rasanya masih ada 4 episod lagi..si Liyana lakonan Nabila Huda tu jahat giler tu belum ada kesudahannya...

Ni la scene yg paling touching..mudah mudahan dengan lakonan sebagai seorang muslim ni akan terbuka la hati Keith Foo (Adam) utk memeluk agama Islam..




Link utk tgk episod (24) scene mereka bernikah


Ni link kalau nak tgk episod penuh


Ni link utk sinopsis


20 org bagi komen best..:

mama tisya said...

pg ni entry kita sama psl episod touching ariana rose smlm

Farah Waheda Wahid said...

semalam sempat kerling2 sikit jer ariana rose...

Nurzakiah Hanum said...

sweet kan

Zee Suhaini said...

tak sabar nak tengok jap lagi..
semalam tengah best layan tetiba boleh plak balckout..

syawalsimpsons said...

saya pon suke n touching semalam kak

Sue-Rya Qistina said...

x pernah tgk pun. x sempat nak ngadap tv, time2 tayangan ni ngadap dapo je la. huhuhu

Fiza Rahman said...

Dpt tgk dah last tu jer. Memang touching.

nuna said...

seriously tak penah tgk cite ni

Cik Nur™ said...

sedih gak smlmkan..tahan sebak je..hehehe

Hanif Idrus said...

Aku hampir nangis..hehehehe
Terperanjat Arianna lihat Adam lakinya..hehhee

Rosmiza Ali said...

Mmg betul2 touching tgk episod ni.. Tergenang2 gak airmata, tp control2 sbb hubby oub layan gak.. Hakhak!

QasehnyaRania said...

khamis ni last dh.
akak.. esk kat 1 utama ada tayangan utk episod selasa & rabu. hihi
siap ada pelakon utama lagi kat sana .bermula jam 4ptg

Solehah Shamsuddin said...

solehah xbpe layan sgt cte ni. kdg2 je tgk. maybe sbb dh skip episod, jd dh xphm sgt.

Deqla Manjew said...

yeayy dah jumpe kotak komen.. hihi..eh dah habis eh? mcm rugi plak x tgk.. nk tgk on9 la nanti dari mula..

Nurull 101 said...

wah wah kak..... ni ptg2 dah standby siap2 doh ni.. ehehe

Farid Laham said...

alamak tak tgk pun part ni hehehe

QasehnyaRania said...

singgah malam

sal ya said...

x tgk pun cerita ni.

Kesuma Angsana said...

yg ini mmg touchinh tpi final episode x cam best je hehehe

Ibu Lala said...

Keith foo tu mcm islam je.kan. mudah mudahan lps ni dia msk islam.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

All Right Reserved To fieda . Full Edit By Cik Rose Cute.