Tuesday, 4 February 2014

Giveaway 5K Dunia sebenar Shida


http://www.duniashida.com/2014/02/giveaway-5k-dunia-sebenar-shida.html
Dijemput semua memeriahkan lagi Giveaway 5K Dunia sebenar Shida (klik banner untuk join) dengan hadiah yang cukup banyak dan lumayan serta syarat sangat mudah. Terima kasih juga kepada para Penaja yang sudi menaja untuk giveaway kali ini dan mereka adalah :

Kategori Blogger : 
Kategori Onlineshop :

28 org bagi komen best..:

Nurzakiah Hanum said...

good luck

Zara Nurhaidah said...

all the best.. zara pon bru join.. ^^

Fiza Rahman said...

Good luck.

nuyui a.k.a miss YUI said...

Good luck kak =)

Tihara said...

good luck fieda :)

Sue-Rya Qistina said...

good luck kak!

Haneeza Mohamad said...

dari GA yang sama, datang sinngah sini :) jemput datang ke teratak kita pula ya :)
http://www.haneeza.com/2014/02/giveaway-5k-dunia-sebenar-shida.html

Iyqa Gani said...

hai... say dr segmen sama.. dtg singgah sini.. & done follow..

jemput singgah ke segmen saya pulak.. kalau boleh jemput la follow skali.. hehe..

http://iyqa92.blogspot.com/2014/02/giveaway-5k-dunia-sebenar-shida.html

gudluck..

^_^

Cik Nur™ said...

gudluck kak.. :)

Sally Yatiey said...

Singgah dari GA yang sama: http://sallyyatiey.blogspot.com/2014/02/giveaway-5k-dunia-sebenar-shida.html

Goodluck! ^_^

Nik Ainaa said...

hai, saya datang singgah sini dari http://nikainaa.blogspot.com/2014/02/giveaway-5k-dunia-sebenar-shida.html

jmeput singgah ke blog saya pula :)

Zana Hassan said...

salam..singgah sini sambil tmbh trafik :) n derma apa yang patut ;)
dri GA yg sama
http://zanahassan-zana.blogspot.com/2014/02/giveaway-5k-dunia-sebenar-shida.html

good luck!!

QasehnyaRania said...

good luck

iu-hazirah said...

Good luck
singgah sini

http://www.iuzira.com/2014/02/giveaway-5k-dunia-sebenar-shida.html

Deqla Manjew said...

good luck yer kak

Lysa.Lexia said...

Hi dear! :) I wish you goodluck yeah!
Lysa datang menjenguk dari GA yang sama ^^

http://celotehgadistwitter.blogspot.com/2014/02/giveaway-5k-dunia-sebenar-shida.html

Azwar Syuhada said...

Good Luck! Datang terjah dari segmen yang sama.. :)

http://miss-azwarsyuhada.blogspot.com/2014/02/giveaway-5k-dunia-sebenar-shida.html

Nadya Dyana said...

Salam , Nad singgah dari giveaway yang sama . All the best :) Blog Nad sini :)

Hana Jalil said...

Good Luck :) Singgah dari GA yang sama
http://justforfund.blogspot.com/2014/02/giveaway-5k-dunia-sebenar-shida.html

Shida Radzuan said...

thanks sudi join GA 5K Dunia sebenar Shida,
senarai pserta dah update blh lah semak no.pserta masing2 :)
good Luck :)



admin,
www.duniashida.com

shasha yacob said...

saya datang dari GA yang sama. Mau mengawal kawasan disini Hihihi, kalau sudi, jom berbalas kunjungan
http://kamihardsman.blogspot.com/2014/02/giveaway-5k-dunia-sebenar-shida.html

Nadd said...

Haii . Nad dtg dari ga yg same :) jemput visit !
http://mycharmingcrush.blogspot.com/2014/02/giveaway-5k-dunia-sebenar-shida.html

mOoN said...

Good luck.. datang dari GA yg sama.. :)

http://www.munirahizzan.com/2014/02/giveaway-5k-dunia-sebenar-shida.html

shahdiana said...

good luck kak fieda...yana tak sempat join..sibuk betul..hajat di hati memang nak join sangat,

Liniey Nor said...

Dari GA yg sama..done FOLLOW and good luck ^^

PENCARIAN SPONSOR GIVEAWAY

Pwincess Saraa said...

Good Luck !

http://diaryoflittlepwincess.blogspot.com/2014/02/giveaway-5k-dunia-sebenar-shida.html

Eraz Fadli said...

Assalamualaikum w.b.t.. Walaupun giveaway di dah close dan rasanya dah ada pemenang, Eraz guna senarai nama ni untuk terjah blog rakan-rakan yang lain.. Kira nak berkenalan la ni.. Hehe..

Giveaway 5K Dunia sebenar Shida

http://www.erazfadli.com/2014/02/giveaway-5k-dunia-sebenar-shida.html

N-fiq :D said...

HYE! Blogwalking here. Jemput join Giveaway saya pula :)
http://superpapaya.blogspot.com/2014/02/the-superpapaya-giveaway.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

All Right Reserved To fieda . Full Edit By Cik Rose Cute.