Thursday, 27 February 2014

MD Putu Bambu World mabelessss

Saya adalah penggemar kuih putu bambu..kalau dapat mkn ni mmg tak pandang belakang dah...10 bijik pun mampu habiskan tau...aritu gi chow kit saya terpandanglah kedai putu bambu world..nama kedai tu mcm familiar je sbb saya pernah tgk kt instagram org duk pos kata putu bambu ni sgt lah sodap...apalagi saya pun beli la 2 pek...dalam 1 pek tu ada 5 biji berharga rm3...fuhhh...serius sedap la...lembut dan gebu je...rse mcm tak ckup la nak lagi dan lagi dan lagi.......hahahahaha..



Kedai putu bambu world ni berdekatan dengan kedai Syarikat Menang yg jual pinggan mangkuk tu..

19 org bagi komen best..:

Hanif Idrus said...

Pagi2 ni terliur lak lihat makanan ni...yummy

Nurzakiah Hanum said...

sedapnya

Ayu sukatiakula said...

fevret sy juga ni

:: Mrs.Eady :: said...

wahh...dah lama tak mkn ni!

Nad MamaZN said...

Saya penah wat entry pasal putu bambu md ni.. Kt kapar ada jugak..
Md tu mak dara kan? Heehe

nuyui a.k.a miss YUI said...

nmpk sedap ni..

Nida Mohd said...

terliur tgk..mesti sedapkn kak fieda

Fiza Rahman said...

Sedapnya. Dah lama tak mkn putu bambu nih.

Mummy Adriana said...

wahhhhh bestnya..kita pon suka ni :) selalu beli kat pasar malam jek 6pcs rm2.00,berbaloi2

sYiRa LoKMaN said...

sedappp tuuu..suka !

syawalsimpsons said...

sedap ni...

Solehah Shamsuddin said...

Solehah pn peminat putu bambu. Rasanya Hanis Zalikha pun suka makan putu bambu juga. Hehe

Nurul Huda M S said...

kak fieda... sedapmye... beli mana tu?

Zyra Roxx said...

wee sedapnya. mmg babelesss nyummm =9

btw, done folow sini ;)

shasha yacob said...

ohh kuih nih, macam pernah nampak lah, tapi bentuk dia je lain.

N.Aima K said...

macma onde onde..apa beza dngn onde onde?

shahdiana said...

sedapnya...kat tempat keje yana pun ada juai ni kak fieda..kat area umah pun ada juai...tak ingat pulak kalo putu yang sama...macam francais kan diorang ni...harga pun sama...5 ketul untuk RM3..berbaloi...

Mimi Azirah said...

Sy lak kurg mkn putu bambu kak...putu.mayam sy suke

Mummy Hana said...

sy penah makan putu bambu best jugak..ala2 putu bambu yg awak beli ni..sebungkus rm3..tp sdap sgt..kat meru sy beli..tp skang ni jalan kat meru tu tgh dok buat so tak tau diorg pindah mana... (T_T)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

All Right Reserved To fieda . Full Edit By Cik Rose Cute.