Wednesday, 26 March 2014

Layan Frozen online

Filem ni dah ditayangkan sejak December tahun lepas tp saya dan anak2 bru je terjebak baru2 ni..Sungguh ketinggalan keretapi ye..hihi




Film animasi "Frozen" bercerita tentang kisah petualangan seorang gadis bernama Anna (Kristen Bell) dan kawan-kawannya dalam melawan Snow Queen (Idina Menzel). Kerana nakal Snow Queen, seluruh wilayah kerajaan membeku dan rakyat menderita kerana kedinginan. Snow Queen sebenarnya merupakan kakak Anna yang bernama Elsa.

Dengan meminta bantuan Kristoff (Jonathan Groff) dan boneka salju lucu bernama Olaf (Josh Gad), Anna berusaha menemukan Snow Queen. Berbagai kejadian lucu pun mewarnai perjalanan mereka. Berhasilkan Anna dan teman-temannya melawan Snow Queen dan menyelamatkan semua teman-temannya?


24 org bagi komen best..:

Nurzakiah Hanum said...

syok

MAY said...

best tak??boleh donlod ke?

Iyqa Gani said...

eh mana ada lawan.. ini cerita kasih sayang..

a true love will thaw a frozen heart..

klu perasan laa... dalam cerita nie ada watak Disney Tangled Rapunzel..
- rapunzel
- eugine (flynn rider)

Syah Eida said...

saya pun tak tengok lagi cita ni..

Muhammad Taufiq said...

Done follow ur blog :) Fell free to follow my blog :) awksweetgitu.blogspot.com

sue zainun said...

weee boleh tengok la!!!
tq k.fieda..kite peminat katun tau..haha

Farah Waheda Wahid said...

thanks for sharing kak, nanti nak cuba buka untuk Ash...

Mama Idlan Irsyad said...

k.fieda ni cam tau2 jer saya dok cari link nak tgk citer ni..haha..thanks akak..

Siti Zara Nurhaidah said...

blom tgk2 lagiii.. huhuhu

HeNRieTTa JoSe said...

rietta dah tgk...tapi bru hujung minggu lepas...hehehe...

budak said...

saya pun baru tengok last week..suka gila watak olaf :)

Puan Kutu said...

sy ni jgn kata nk layan movie,nk tgok tv pun tak sempat kak fieda.hehe ramai kata cite ni best

nuyui a.k.a miss YUI said...

xtgk pun g.. msti best..

Liniey Nor said...

Assalamualaikum.

If belum join GA Nad dan Liniey, jemput join ea :) Ada 2 top refferal, jadi dinasihatkan join secepat mungkin utk berpeluang menang top refferal.

Kalau dah join, teruskan promote GA menggunakan link entri penyertaan ea.

Dan..

90+ pemenang random dicari !

http://www.linieynor.com/2014/03/sweet-giveaway-by-misz-nadea-liniey-nor_14.html

Untuk melihat senarai sponsor beserta hadiah boleh klik link http://www.linieynor.com/2014/03/senarai-sponsor-dan-hadiah-sweet.html

:)

Liniey Nor said...

Assalamualaikum.

If belum join GA Nad dan Liniey, jemput join ea :) Ada 2 top refferal, jadi dinasihatkan join secepat mungkin utk berpeluang menang top refferal.

Kalau dah join, teruskan promote GA menggunakan link entri penyertaan ea.

Dan..

90+ pemenang random dicari !

http://www.linieynor.com/2014/03/sweet-giveaway-by-misz-nadea-liniey-nor_14.html

Untuk melihat senarai sponsor beserta hadiah boleh klik link http://www.linieynor.com/2014/03/senarai-sponsor-dan-hadiah-sweet.html

:)

FiZ said...

dah lama teringin nak tengok.hr tu dah download tp bila tgk gambar x cntik..trus mood down.thanx sis for sharing this.

eintan nurfuzie said...

cik en baru lepas layan.. best2

Solehah Shamsuddin said...

Wah, cerita ni byk yg xsabar nk tgk. solehah pn nk tgk jgk nt.hehe

QasehnyaRania said...

sronok layan tgk dgn anak anak kan.
sy tak tgk pon kak.

akak, kenapa skrg tenggelam je berblog.sibuk dgn anak sekolah ye..
jaga diri n i miss u so much :)

Solehah Shamsuddin said...

yeke ditayangkan tahun lpas? tp npe smpai skrg cte ni popular lg...

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam Fieda..citer yg ngah famous skrg ya?...:)

Tihara said...

lama jugak saya tak ke sini :)
saya pun tengok online siap ternangis
terharu la plop heheh :)

aizu's life said...

wahhh.. best3.. kite pn x pernah tgk citer ni... bestnye la kalo blh tgk kt opis.. *verangan*

dya bunga said...

Dya ske gle tgk cite frozen ni.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

All Right Reserved To fieda . Full Edit By Cik Rose Cute.