Friday, 27 June 2014

Peminat Elsa dan Erissa

Gambar kat bawah ni kejadiannya bulan lepas dh sebenarnya...saya sibuk kt dpur nk msak..tgk2 kt depan dh jadi gitu situasinya...dia reka sendiri tu..amik selimut pastu dia pakai brooch kat leher...dh jadi lah mcm Elsa dlm cite Frozen katanya...nk gelak tgk..


Rmbut pun skrg dh taknk ikat sgt..asyik nk lepas je...nak buat gaya rambut mcm Erissa Ceria popstar katanya...peminat setia Erissa dan Elsa la ni...mcm2 tau dia request...nak bju mcm Elsa la utk bju raya nanti...nk jumpe dgn Erissa la..


Ni la adik Erissa tu...dia nyanyi pun best..


Saya paling suke time ni...dia nyanyi lagu Maher Zain Barakallah..comey bangat..

18 org bagi komen best..:

mamaarifakeem said...

Dh pandai beridola idola dah anak2 sekarang..hihi...pengaruh tv kuat kan.. :-)
Comel!

Cik Shazwani said...

yunk . muka mcm same je . cuma gaya senyum beza sikit . huhuhuhu . baru semalam tengok citer tu .

nana kimie said...

hihi.....da jadi elsa ye maira:) wah,nana suka jugak erissa,sedap suara dia.plg suka dia nyanyi masa final..heee.....bercakap pun comelje ^^

Ibu Lala said...

Comey anak dara fieda ni. Penangan katun. Sume nak follow.

Nurzakiah Hanum said...

best kan movie nie

Ratu Hatiku said...

Hehehehe... apapun tetap comel..
Btol2 minat nie.. Semoga impian jd kenyataan dpt jmpa Erissa nnt :)

IntaNBerliaN said...

hahhah pandailah maira ni tau... kreatif...

syawalsimpsons said...

saya pon suke tgk erissa ni kak, sore mmg power tu...yag selimut tu tak menahan...mmg frozen sungguh tu

Myra Jay said...

Comel Maira lepas rambut gitu..
Sekarnag ni dah jadi fenomena ha Elsa Frozen tu.. :)

HeNRieTTa JoSe said...

Kreatif anak dara sorg tu...labuh kalah elsa...

QasehnyaRania said...

hihi.sabaq je la. seronok tgk gelagat anak anak kan..
tak kenal pulak erissa sbb jrg tgk..

Jie Susanos said...

haha..cute2..kreatif ni..

Irrayyan said...

Pengaruh frozen kuat sangat ni..hihi

Masya said...

hihihi.... kemahin maira berselimut dpn tv.. kt pun nak tergelak.. klu rakam agaknya mesti dia sendiri pun gelak dah besar nanti tgkkan ...

sy minat masya ceria popstar .. ala² nama saya gitu.. muka cam fauziah gous .. comel jer.. dah jadi juara pun.

::NureeN:: said...

cuba letak pic erissa n maira sebelah2.. dh nmpk mcm adik bradik dh skali nureen tgkk hehhee....
demam frozen melanda.. anak kita sama :)

Falsya said...

Ahhahaha..cute sgtt..kreatip lak tuh..;)))

eB said...

wahhhhhhhhh canteknya veil dia... i lioke :)

Mimi Azirah said...

hahaha...kreatif btul...kemain cantik lg veil die

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

All Right Reserved To fieda . Full Edit By Cik Rose Cute.