Wednesday, 9 July 2014

Bergambar dgn maskot upin ipin,smurfs dan ninja turtle

Cerita beberapa bulan lepas..lupe dah bulan brp..ni di perkarangan Bukit Jalil sempena planet gempak olabola...seronok bebudak dan mak budak dpt bergambar dgn maskot katun popular..terutama dgn Smurfs dan Upin Ipin...Maira mcm caya tak caya je dpt jumpe jumpe Smurfs dan Upin Ipin katanya...hihihihi




Antara aktiviti utk kanak2...percuma je takyah byr pun..


Bergambar dgn retis kononnya..nk bergambar dgn yg ori time tu awal pagi artis betul pun tak dtg lagi..saje gi pagi sbb tak ramai lagi pengunjng kn..idok ler sesak sgt..




10 org bagi komen best..:

msredcheesecake said...

bergambar dgn retis tak ori pun jadilah kan....hheee

nuyui a.k.a miss YUI said...

mak pun sekali sronok tu..ekekek

syawalsimpsons said...

wahhh gambo ngan abg aaron je...kikikiki....cumil je maskot ye

Nurzakiah Hanum said...

bestnya

sYiRa LoKMaN said...

comelnyaa

mamaarifakeem said...

Waah mcm best jer, nape eina taktau walhal dok bkt jalil ni..ngee...
Tapi anak sulung eina takut maskot..hihi..

ANIM said...

sukanya maira..
gambar last tu seksi betul, hihi

QasehnyaRania said...

jadi le kan. hihi
suka maira ye..

ros_reeza said...

eh dengan aaron aziz pun ada.. tapi, bukan real la kan. hihi

Che Rosliza Che Mat said...

seronoknya hihihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

All Right Reserved To fieda . Full Edit By Cik Rose Cute.