Thursday, 17 July 2014

Berphotoshoot di Melaka

Kami 4 org sepupu sepapat yg mmg kamcing,sporting dan giler2...bile bertemu ginilah jadinya..tak habis2 dgn bergambar..sepupu saya yg dri kanan berbaju putih tu duk Melaka..kami yg tiga lagi tu duk KL..jadi masa public holiday tak silap Hari Pekerja rasanya kami turun ke Melaka jumpe dgn teacher Mastura ni...pastu apalagi jalan2 la kt Bandar Melaka...mmg happening bile berjumpe..




yg mcm amoi ni pun sepupu jugak tp budak lagi ni..hihi..tak masuk geng la...









10 org bagi komen best..:

Kniedaz said...

Seronoknya bila sekali sekala berjumpa da n dapat berfotogedik hihihi

mamaarifakeem said...

Enjooyyyy!
Bestnye sesekali outing camni kan, plus posing2 lagi ha.... ^_~

nuyui a.k.a miss YUI said...

sonok tgk gmbr ni..happening!!

syawalsimpsons said...

alahai sweetnya..kalo lelama tgk macam anak dara je memasing kan

Nurzakiah Hanum said...

seronoknya

adianiez AIDA said...

welcome to melaka...
aida yg dok melaka ni pun selalu berphotoshoot di situ. anak-anak la yg berphotoshoot :-)

Siti Asiah said...

sonok jalan2 melaka yea...:)

Zefa NorAsmara said...

Ceria je semua.. Tp yg tudung pink purple tu nampak sopan je walau dgn pelbgaai aksi.. ;-)

QasehnyaRania said...

wah syioknya kak.
akak, pergi x bawa anak anak ke?

Nour Adieb said...

wahhh, bestnya :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

All Right Reserved To fieda . Full Edit By Cik Rose Cute.