Thursday, 3 July 2014

Family Day 2014 di Taman Tun Perak Cheras

Aritu sblm puasa kt taman tmpt saya tinggal skrg ni (Taman Tun Perak Cheras) persatuan ada anjurkan family day..pagi2 seawal 7.30 pagi saya dh turun...memula mak2 ni wajib bergambor dlu la kan...wlpun duduk setaman bkn sng nk dpt peluang bergambor sesama..time ni tak ramai lagi yg turun..biasalah hari minggu kan....




Aktiviti pertama pagi tu senam erobik..wah..seronok jugak ye pepagi dpt bersenam erobik ni..nk tergelak pun ada sbb tak biasa kan jadi rse mcm kekok dan kelakar je pergerakan..



Ada byk aktiviti untuk anak2 je..Maira dpt masuk acara bwk bola pinpong dgn sudu,minum vitagen,lumba lari dan rebut gula2...merasalah dia dpt hadiah jam tangan..



Ada jugak acara utk ibu bapa...antaranya boling padang dan tarik tali...saya masuk gak acara tarik tali..nk merasa pegang tali yg tebal tu...




Yeayyy...akhirnya setelah berhempas pulas kumpulan saya menang...dapatlah hadiah beg make up...sory gmbr hadiah lupe nk snap..

Memang seronok bila tmpt kite tinggal tu ada persatuan yg aktif...dua hari sebelum pose ada juga buat bacaan tahlil dan makan2..


14 org bagi komen best..:

umi alya said...

Bestnya fieda dpt ajk yg aktif...

Kniedaz said...

seronok tu..kumpul ramai2 sekali sekala

Nurzakiah Hanum said...

MERIAHNYA

QasehnyaRania said...

seronoknya kak fieda bila buat xtvt mcm ni kan.mengeratkan hubungan silaturahim..

QasehnyaRania said...

bestnya.bila buat xtvt macam ni kan
blh mengeratkan hubungan silaturahim sesama jiran tetangga..

Falsya said...

bestnye kak fieda..meriah sungguh..bgs la wat family day mcm nie..jarang sebenarnye nak nmpk kawasan perumahan wat family day gini..

mama ka0ri said...

Wahh...bestnya aktiviti bersama jiran..

nuyui a.k.a miss YUI said...

sronoknya ada aktviti cmni..

Rizziela said...

bestnya jiran sepakat

Scha Nazri said...

Bestnya ada kawasan kejiranan yang aktif. Tak bosan lah duduk situ. hehe.

Singgah sambil follow kak fieda :)

tifaanvar said...

wah bestnya ade acara mcm ni

ANIM said...

ampunn..kak pernah sekali join tarik tali. dua hari sakit urat..huhu

Mimi Azirah said...

bestnye nmpk.meriah

::EIDA:: said...

ida tak turun pun!!! segan! HHAHAHHA

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

All Right Reserved To fieda . Full Edit By Cik Rose Cute.