Monday, 4 August 2014

Tonton telemovie Bibik I Artis

Selamat hari raya semua kawan2...saya masih belum sempat nak share gambar raya kt blog utk tahun ni...hihihi..gambar pun x banyak..

Saya nak share dlu satu satunya telemovie yg saya layan masa hari raya aritu..tak salah saya masa raya ketiga kot di tv3..mmg best telemovie ni...suke tgk Nelydia Senrose kecek kelate..


Mengisahkan bibik Mek telah menghadiri sati sesi uji bakat secara rahsia. Dia telah menerima beberapa tawaran berlakon. Apabila majikannya, Puan Murni mendapat tahu, dia tida berapa gemar akan hal itu kerana dikhuatiri bibik Mek tidak dapat melaksanakan tugasnya dengan baik. Namun akhirnya, Puan Murni mengalah apabila dia dipecat oleh syarikatnya atas faktor krisis kewangan dan bibik Mek pula yang mengupahnya sebagai pembantu peribadi.

Pelakon: Nelydia Senrose, Lia Natalia, Norman Hakim, Sharifah Shahora, Puteri Adriana & Syazwan Zulkifli



5 org bagi komen best..:

syawalsimpsons said...

tak tengok lagi ni kakak

Puan Kutu said...

ohh citer ni ada opismate cerita..sy tak sempat lagi nak tengok kak fieda

selamat hari raya maaf zahir batin kak fieda

Deq's Qienz said...

dq [pon tgk cite ni..huhuuu

Tihara said...

salam raya fieda
maaf zahir batin :)
tak sempat nak layan movie raya ni :)

SeputihSalju said...

dah lama tak singgah sini.. Selamat Hari Raya Kak Fieda..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

All Right Reserved To fieda . Full Edit By Cik Rose Cute.