Tuesday, 9 September 2014

Bermandi minyak hitam

As salam semua...muahh..muahh..muahhh...rindunya...entry pembuka untuk blog yg dah lama ditinggalkan..gmbar ni dah lama simpan dalam draft sebenarnya...dari bulan Jun...huhuhu..sedihnya baru skrg nk publish...

Ni si anak bulus saya yg balik umah bermandi dgn minyak itam pas main kat bawah,,ishh,,,mcm2 budak sekor ni tau.,aritu balik2 umah misai kontot..ntah keje sape la agaknya dipotongnya misai anakku sayang ni...budak2 la kot..anak bulu saya ni mmg pagi2 saya lepaskan main kat bawah sbb sian dia duk je dalam umah takde kwn..tp tu la asal balik ada je la masalah yg dibawa balik sekali...

Ni dh lena tido pas dimandikan..tp bau minyak masih kuat...dh mandi dua tiga kali baru ilang bau minyak tu ..sian dia..pening bau minyak itam tu kot terlelap tido mcm mkn ubat tido..x tau la mcmna minyak itam sampai tertumpah kat badan dia...



17 org bagi komen best..:

Nurzakiah Hanum said...

sedapnya dia tido

nur anis said...

ala, sianyya..

syawalsimpsons said...

lama tak baca cerita si comey ni

permatabiru said...

salam..hai kak lama tak singgah sini juga..welcome back..hihi

Tihara said...

punye lah lama fieda jarang blogging
tetiba dah beso dah budak ni
sian dia, agaknya terjatuh dalam bekas minyak kot ye

Diana Rashid said...

jaga2..takut orang buat dia.biasala ..zzaman sekarang ni ramai manusia kejam..Memula potong misai,lepas tu simbah minyak.esok lusa apa lagi diorang buat..bahaya..sian dia ,orang buat gitu..

Diana Rashid said...

jaga2..takut orang buat dia.biasala ..zzaman sekarang ni ramai manusia kejam..Memula potong misai,lepas tu simbah minyak.esok lusa apa lagi diorang buat..bahaya..sian dia ,orang buat gitu..

Ibu Fahim said...

Alahai...cutenya kucing.

Mas Zull said...

assalamualaikum fieda...kesian nyer die mcm mana la boleh kena minyak tu...penat agaknya terus tidur yer...

Ibu Lala said...

Alo lo lo comeynye. Dah besar dah.

tifa anvar said...

samalah dngn kucing kat rmh saya ni. Asl keluar je mesti cari gdh dngn kucing lain smpai luka2. Ank2 saya gelar kucing saya 'abang long kawasan' hehehehe....

Sue Blossom said...

Assalam..lama dah dh jalan cn.
cian si gebu..lalok kna mnyak itam.skg ni budak2 pun suka dengki kucing.

Ilham Sixx said...

assalamualaikum...salam kenalneng fida, di tunggu kunjungannya di blog saya http://ilhamsixx.blogspot.com/ ...
happy blogwalking...^_^

Rose Azadir said...

Salam kenal, saya blogwalking kat sini, jemput singgah ke blog saya, http://ibu2ahmad.blogspot.com. Saya follow sini n kalau sudi follow la saya balik yer...

May said...

Cute cat here!

BaNu Syah said...

kesian die..

adianiez AIDA said...

misai dia kena potong???!
sian dia...
tu antara deria penting kucing kan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

All Right Reserved To fieda . Full Edit By Cik Rose Cute.