Friday, 24 October 2014

Fenomena jeruk asam boi

Fenomena terkini..adoii..bikin kecur ayaq liur ni...saya belum try lagi.hari2 bukak fb mesti nmpk gambar jeruk ni...mana boleh tahan ooo..walaupun saya bukan peminat jeruk tp gambar2 jeruk cukup buat air liur saya cair...mesti kena try jugak tau nanti..nk cri mangga dlu...

Ni gambar saya pinjam dri friend fb saya...cara nak buat sng je cuma perlukan mangga,asam boi,gula dan cili api...


9 org bagi komen best..:

Nurzakiah Hanum said...

terliur nie

Falsya said...

Huwaaaaaa..xleh jadik nie..nak kene crk mangga nak kene wat nie..adehhh..

Mas Zull said...

assalamualaikum fieda...tengok gambo jer dah kecurrr...:)

Salina@IbuAqil said...

Assalam..
Aduhai...
Kecur air liur dibuatnya...
IbuAqil dtg singgah sini jenguk2.. ;)

Sue-Rya Qistina said...

kalau tang cili api tu mungkin saya tak guna kot kalau buat jeruk ni..hehehe..tapi saya lagi suka makan mangga letak kicap, gula dan sedikit cili..hehehe

Masmira Masri said...

salam..
amboi ni entry ke 2 yg mya singgah citer pasal jeruk ni..
femes sungguh..
skrg kan musim mangga berbuah ehh yer ker??
tp mya blom sempat merasa lg...hmmm

jemput bw entry baru xberapa nk baru kita
http://myaleo.blogspot.com/2014/09/maryamjameela-bt-juleofauzl.html

umi alya said...

dek entri ini, akak beli buah mangga siang tadi.. terliur weyhhh..

HeNRieTTa JoSe said...

Yummy...rietta blom pernah cuba...

Ann said...

hot btl la jeruk ni smp yg buat bisness ..teringin jugak nk merasa ni..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

All Right Reserved To fieda . Full Edit By Cik Rose Cute.