Wednesday, 26 November 2014

Tonton setitis kasih Darmia

Oh tidakkkk...saya sudah terjebakkk...lepas drama bukan kerana aku tak cinta kali ni Sharnaaz dan Nelydia Senrose berganding lagi dalam drama Setitis kasih Darmia di tv9 setiap hari Selasa dan Rabu jam 8.30 mlm..saya tak layan pun dari episod awal..layan pun dh episod 6...sekali ramai kawan fb update kata cite ni best..ala2 cite Cinderella lakonan Haliza Misbun dan ahmad Idham yg ngetop satu ketika dlu...saya pun cri la link cite ni kat google..dapatlah tgk online dri episod satu...Sinopsis:

Setitis Kasih Darmia mengisahkan kehidupan gadis bernama Darmia yang kehilangan kasih ibu dan terjebak dengan perkahwinan yang dia sendiri tidak rela. Lelaki yang bernama suami meninggalkannya kerana maruahnya tercalar. Mujur ada Opah dan Haliza sepupunya.

Tawaran sambung belajar yang ditawar oleh Haliza disambut gembira oleh Darmia. Namun, lelaki bernama Khairul Amir yang pernah melafaz ijab kabul kepadanya merangkap kekasih dan majikan Haliza membuat hidupnya haru biru. Lelaki itu muncul dengan dendam yang tidak dilupakan. Rahsianya harus disimpan sebaik mungkin. Buatlah apa sahaja, Darmia rela agar Haliza tidak disakiti.

Dalam benci datang kasih. Jauh Darmia pergi, semakin kuat Khairul Amir mengejar dan rahsia yang terpendam selama ini terbongkar jua. Kasih Haliza pada Darmia juga berkecai. Khairul Amir nekad, biar hilang segalanya di dunia, setitis kasih Darmia terus dinanti.

Lakonan Nelydia Senrose, Sharnaaz Ahmad, Josiah Hogan, Zarynn Min, Puteri Chi Chi, Fauziah Nawi, Liza Abdullah, Azizah Mahzan, Nasir Bilal Khan, Kazar dan ramai lagi.


Episod 1 - update
Episod 2 -update
Episod 3 -update
Episod 4 - update
Episod 5 -update
Episod 6 -update
Episod 7 - update
Episod 8 - update
Episod 9 - update 
Episod 10 - update
Episod 11 - update
Episod 12 - update
Episod 13 - update
Episod 14 - update

4 org bagi komen best..:

Nurzakiah Hanum said...

bestnya nk tgk la

Cik Puan Rann said...

Belum follow lagi drama nie....kena tengok kat internet la jawabnye

idzwa kamaruddin said...

tak tgk tv la mlm hari..tak sempat

Fiza Rahman said...

Memang tgh terjebak tgk citer ni. Cuma terlepas episod 1st.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

All Right Reserved To fieda . Full Edit By Cik Rose Cute.