Friday, 22 August 2014

Tonton online Mat TudungMat Tudung mengisahkan seorang kasanova bernama Johari (bekas Mat Rempit) yang telah jatuh cinta pandang pertama pada Zizie. Zizie bukanlah seperti gadis biasa yang mudah untuk didampinginya tapi seorang gadis berhijab yang terkenal dengan sifatnya yang dingin terhadap lelaki. Johari terpaksa mencari apa saja helah untuk mendekati Zizie. Cara yang difikirkannya paling berkesan ialah dengan menyamar sebagai gadis bertudung iaitu Johanna sebagai ‘adik perempuan’ kepada Johari.

Pelbagai insiden menarik berlaku apabila perwatakan ayu Johanna telah menarik hati bapa Zizie. Johari pula dia diintai oleh ibu Zizie yang kesepian akibat kurang diberi perhatian oleh ayah Zizie. Johari juga menjadi target abang Zizie yang keliru dengan jantinanya sendiri.
Monday, 4 August 2014

Tonton telemovie Bibik I Artis

Selamat hari raya semua kawan2...saya masih belum sempat nak share gambar raya kt blog utk tahun ni...hihihi..gambar pun x banyak..

Saya nak share dlu satu satunya telemovie yg saya layan masa hari raya aritu..tak salah saya masa raya ketiga kot di tv3..mmg best telemovie ni...suke tgk Nelydia Senrose kecek kelate..


Mengisahkan bibik Mek telah menghadiri sati sesi uji bakat secara rahsia. Dia telah menerima beberapa tawaran berlakon. Apabila majikannya, Puan Murni mendapat tahu, dia tida berapa gemar akan hal itu kerana dikhuatiri bibik Mek tidak dapat melaksanakan tugasnya dengan baik. Namun akhirnya, Puan Murni mengalah apabila dia dipecat oleh syarikatnya atas faktor krisis kewangan dan bibik Mek pula yang mengupahnya sebagai pembantu peribadi.

Pelakon: Nelydia Senrose, Lia Natalia, Norman Hakim, Sharifah Shahora, Puteri Adriana & Syazwan ZulkifliRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

All Right Reserved To fieda . Full Edit By Cik Rose Cute.